Aυλόπορτες - Περιφράξεις αλουμινίου Δείτε τα ΚΑΓΚΕΛΑ F50 Δείτε τα γραμμικής κίνησης Συστήματα Δείτε τα Βιομηχανικά Προφίλ Αλουμινίου Δείτε τα Δείτε τα

Αξιοπιστία

Η εταιρία δραστηριοποιείται στον κλάδο του εμπορίου και των κατασκευών από το 1965 προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και υποστήριξη.

Ποιότητα

Τα προϊόντα μας είναι εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευασμένα με τα καλύτερα υλικά στον τομέα τους.

Εύκολη Συναρμολόγηση

Κατασκευασμένα για εύκολη χρήση και τοποθέτηση, έτσι ώστε οι πελάτες μας να μη καταναλώνουν χρόνο και κόπο στις εργασίες τους.

Τα Aluminium Profile ήρθαν για να κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη

Τα Προφίλ Αλουμινίου είναι κατασκευασμένα από κράμα αλουμινίου 6063 και είναι ανοδιωμένα. Δεν χρειάζονται βαφή, γυάλισμα, καθώς και περαιτέρω κατεργασία της επιφάνειας τους όπως ο χάλυβας.

Είναι εξοπλισμένα με αυλάκια 6mm,8mm και 10mm, που καθιστούν δυνατό να επισυνάψετε στοιχεία στερέωσης με τα κατάλληλα εξαρτήματα και στοιχεία σύνδεσης. Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των Προφίλ είναι η γρήγορη και η καθαρή τοποθέτηση, η ανθεκτικότητα και η χρήση τους σε πολλές εφαρμογές.

Τα στοιχεία σύνδεσης, που έχουν σχεδιαστεί κατάλληλα για τα προφίλ μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα και γρήγορα. Είναι δυνατόν να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή των κατασκευών ακόμα και μετά το τελείωμα τους.

Προϊόντα

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στην αντίστοιχη κατηγορία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και στείλτε μας ένα μήνυμα.



    Exclusive representative

    Exclusive representative